Pagina wordt geladen ...
Bel ons op 0528 - 26 40 91 of stuur een e-mail naar info@vandalenwonen.nl

Van Dalen Wonen

Al meer dan 48 jaar een begrip als het gaat om complete woninginrichting. We richten ons voornamelijk op de consumentenmarkt en daarnaast op de zakelijke markt.

Onze kernwaarden zijn service, vakmanschap en deskundigheid om zo tot een tevreden klant te komen. Om dit te bereiken, zorgen wij ervoor dat onze medewerkers regelmatig geschoold worden en zo op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in onze branche.

Daarom kunt U zich bij ons laten adviseren bij het aanschaffen van ons product. Onze stoffeerders bezorgen, monteren en/ of verwerken het product op de juiste manier.

Besluit U tot het aanschaffen van een van onze producten, dan danken wij U hiervoor. Aan de uitvoering hiervan zal veel aandacht en zorg worden besteed.

Mocht er ondanks al onze aandacht toch nog iets zijn, dan kunt U er zeker van zijn dat dit door ons goed wordt opgelost.


Met vriendelijke groet,
Fa G. van Dalen en zonen


Jan en Rik van Dalen
Personeel Van Dalen Wonen

Meldt u aan voor de Van Dalen Wonen nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en onze speciale acties en aanbiedingen. Aanmelden is gratis en u kunt zich altijd weer snel en eenvoudig afmelden.

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Van Dalen wonen

Onze huisselectie

Creeer je eigen sfeer met Interfloor Tapijt en Vinyl
Creeer je eigen sfeer met Interfloor Tapijt en Vinyl
2e PAASDAG GESLOTEN
2e PAASDAG GESLOTEN
Voorjaar, tijd voor iets nieuws. Tijd voor leuke KORTINGEN.
Voorjaar, tijd voor iets nieuws. Tijd voor leuke KORTINGEN.
sitemap | contact | Website door Webba